Gratis intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Proactieve houding

Flexibele instelling

Van der Kolk

Belastingadviseurs

 

Laan van Hildernisse Noord 6
4617 AE Bergen op Zoom
E: info@nullvdkb.nl
T: 0164-661313
M: 06-53191153

Boekhouder Bergen op Zoom

BOEKHOUDER BERGEN OP ZOOM

Een proactieve boekhouder met een flexibele instelling vindt u bij Van der Kolk, Belastingadviseurs in Bergen op Zoom, niet ver van Roosendaal. Wij verzorgen persoonlijke adviezen en ondersteunen en begeleiden u bij uw administratie.

Vragen? Bel direct: 0164-661313

VIND EEN FLEXIBELE EN PROACTIEVE BOEKHOUDER IN BERGEN OP ZOOM

Als ondernemer in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal, zoekt u een betrouwbare boekhouder die zorgvuldig met uw administratie omgaat. Uw administratie is bij ons in goede handen. Wilt u liever zelf de controle houden? Het is ook mogelijk om dit zelf te doen middels onze Exact-software. In het tweede geval vervullen wij alsnog een ondersteunende en adviserende rol, maar zal uw boekhouder meer op de achtergrond blijven.

WAAR KUNNEN WIJ U BIJ ONDERSTEUNEN?

Wij staan klaar als uw boekhouder in de regio van Bergen op Zoom en Roosendaal. Wij kunnen u ondersteunen, adviseren en begeleiden bij onder andere de volgende onderwerpen:

  • Financiële administratie
  • Jaarrekeningen
  • Loonadministratie
  • Ondernemingsplannen
  • Financiering en begrotingen
  • Investeringen

Bovenstaande onderwerpen zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden die wij u bieden. Graag bespreken we alle opties met u tijdens het intakegesprek. Tevens zijn wij u ook van dienst op het gebied van fiscale en juridische dienstverlening.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Naast het verzorgen van boekhouding kunnen wij ook veel voor u betekenen in de juridische en fiscale dienstverlening. Graag bespreken wij alle mogelijkheden met u tijdens een gratis intakegesprek. Maak een afspraak met onze boekhouder nabij Roosendaal door te bellen naar 0164-661313. Uiteraard staan onze medewerkers u ook graag te woord bij het beantwoorden van vragen.

Bekijk ook:

Financieel adviseur Bergen op Zoom | Belastingaangifte adviseur | Juridisch advies Bergen op Zoom