Gratis intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Proactieve houding

Flexibele instelling

Van der Kolk

Belastingadviseurs

 

Laan van Hildernisse Noord 6
4617 AE Bergen op Zoom
E: info@nullvdkb.nl
T: 0164-661313
M: 06-53191153

Boekhouder Bergen op Zoom

BOEKHOUDER BERGEN OP ZOOM

Een proactieve boekhouder met een flexibele instelling vindt u bij Van der Kolk, Belastingadviseurs in Bergen op Zoom (regio Roosendaal / West-Brabant). Wij verzorgen persoonlijke adviezen en ondersteunen en begeleiden u bij uw administratie.

Vragen? Bel direct: 0164-661313

Vind een flexibele en proactieve boekhouder in Bergen op Zoom

Als ondernemer in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal, zoekt u een betrouwbare boekhouder die uiterst zorgvuldig met uw administratie omgaat. Uw administratie is bij ons in goede handen. Wilt u liever zelf de controle houden? Of wilt u het liever geheel uitbesteden? 

Wij maken onder meer gebruik van Exact Online. Door gebruik te maken van het dashboard vervullen wij daarnaast een ondersteunende en adviserende rol.

Waar kunnen wij u bij ondersteunen?

Wij zijn uw boekhouder in Bergen op Zoom (regio Roosendaal / West-Brabant). Wij kunnen u ondersteunen, adviseren, ontzorgen en begeleiden bij onder andere de volgende onderwerpen:

  • Financiële administratie
  • Fiscale aangiften
  • Jaarrekeningen
  • Loonadministratie
  • Ondernemingsplannen
  • Financiering en begrotingen
  • Investeringsvraagstukken
  • Advisering op fiscaal en juridisch gebied 

Bovenstaande onderwerpen zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden die wij u bieden. Graag bespreken we alle mogelijkheden met u. 

Tevens zijn wij u ook van dienst op het gebied van fiscale en  juridische dienstverlening.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Naast het verzorgen van uw boekhouding kunnen wij ook veel voor u betekenen als financieel adviseur of belastingadviseur. Graag bespreken wij alle mogelijkheden met u tijdens een gratis intakegesprek. Maak een afspraak met uw boekhouder in Bergen op Zoom (omgeving Roosendaal / West-Brabant) door te bellen naar 0164-661313. Uiteraard staan onze medewerkers u ook graag te woord bij het beantwoorden van vragen.