Gratis intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Proactieve houding

Flexibele instelling

Van der Kolk

Belastingadviseurs

 

Laan van Hildernisse Noord 6
4617 AE Bergen op Zoom
E: info@nullvdkb.nl
T: 0164-661313
M: 06-53191153

Juridisch advies Bergen op Zoom

JURIDISCH ADVIES BERGEN OP ZOOM

Met deskundig juridisch advies voor uw organisatie in regio Bergen op Zoom en Steenbergen, staat u sterker in elke onderhandeling. Of u nu contracten wilt laten opstellen of advies wilt bij een reorganisatie, Van der Kolk, Belastingadviseurs staat voor u klaar.

Vragen? Bel direct: 0164-661313

Juridisch advies in Bergen op Zoom, nabij Steenbergen, met persoonlijke aandacht

Van der Kolk, Belastingadviseurs werkt als een deskundige dienstverlenende organisatie. Persoonlijke aandacht, een proactieve houding en een flexibele instelling staan hoog in het vaandel bij onze organisatie. De ervaring en deskundigheid van de medewerkers van ons kantoor in Bergen op Zoom, in de buurt van Steenbergen, zorgen ervoor dat u aan het juiste adres bent voor passend juridisch advies!

Waar kunnen wij u bij ondersteunen?

Onze medewerkers gaan geen enkel juridisch vraagstuk uit de weg. Hieronder ziet u een greep uit de onderwerpen op juridisch vlak waarbij wij u graag van advies voorzien:

  • Arbeidsovereenkomsten
  • Afschaffing van pensioen eigen beheer, afkoop of omzetting
  • Bestuursmodellen
  • Reorganisaties, fusies, overnames en samenwerkingsverbanden
  • Herstructurering van de onderneming
  • Huurovereenkomsten
  • Overige juridische diensten en onderwerpen

Ontvang deskundig advies tijdens een gratis intakegesprek

Het intakegesprek is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Graag bespreken we tijdens dit gesprek in ons kantoor in Bergen op Zoom, nabij Steenbergen, de onderwerpen waarover u juridisch advies wilt ontvangen. U belt naar 0164-661313 om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen? Stel deze dan ook gerust telefonisch. Wij staan u graag te woord. Heeft u interesse in administratieve dienstverlening, fiscale dienstverlening of financieel advies? Ook hiervoor kunt u uitstekend bij ons terecht.