Gratis intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Proactieve houding

Flexibele instelling

Van der Kolk

Belastingadviseurs

 

Laan van Hildernisse Noord 6
4617 AE Bergen op Zoom
E: info@nullvdkb.nl
T: 0164-661313
M: 06-53191153

Belastingaangifte adviseur Bergen op Zoom

BELASTINGAANGIFTE ADVISEUR

Wanneer u de belastingaangifte gaat doen, is het fijn om een ervaren adviseur aan uw zijde te hebben staan. Het doen van de belastingaangifte is een jaarlijks terugkomende taak en voor veel mensen een grijs gebied. Een aftrekpost kan namelijk zo over het hoofd worden gezien, waardoor er te veel belasting moet worden betaald. U kunt dit voorkomen door bij de belastingaangifte een adviseur van Van der Kolk, Belastingadviseurs in te schakelen.

Vragen? Bel direct: 0164-661313

REGEL DE BELASTINGAANGIFTE GOED MET EEN BETROUWBARE ADVISEUR

Ieder jaar dient u voor 1 mei de belastingaangifte te doen. Hoewel u de belastingaangifte ook zelf kunt doen, geeft het waarschijnlijk wel een prettig gevoel wanneer u dit samen met een ervaren adviseur doet. Zo weet u zeker dat alle gegevens compleet en correct worden ingevuld. Ook zorgen wij ervoor dat u nooit te veel betaalt. Wij zijn graag uw deskundige partner om uw belastingaangifte te regelen.

Vul de belastingaangifte op tijd in

Is het weer tijd om de belastingaangifte te doen? Maar stelt u dit steeds uit omdat u van dit gebied te weinig kennis heeft? Wij helpen u dan graag. Als adviseur zorgen wij ervoor dat belastingaangifte een eenvoudige klus is. Neem hiervoor gerust contact met ons op door te bellen naar 0164-661313. Ook voor allerlei andere fiscale, administratieve en juridische diensten staan wij voor u klaar.