Gratis intakegesprek

Persoonlijke aandacht

Proactieve houding

Flexibele instelling

Van der Kolk

Belastingadviseurs

 

Laan van Hildernisse Noord 6
4617 AE Bergen op Zoom
E: info@nullvdkb.nl
T: 0164-661313
M: 06-53191153

Administratiekantoor Bergen op Zoom

ADMINISTRATIEKANTOOR BERGEN OP ZOOM

Van der Kolk, Belastingadviseurs is een administratiekantoor in Bergen op Zoom nabij Roosendaal dat uw administratie accuraat verzorgt. Wij leveren fiscale, administratieve en juridische dienstverlening met een proactieve houding, flexibele instelling en persoonlijke aandacht. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Het kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis!

Vragen? Bel direct: 0164-661313

Erkend administratiekantoor in regio Bergen op Zoom en Roosendaal

Van ons administratiekantoor in Bergen op Zoom, niet ver van Roosendaal, krijgt u ondersteuning bij al uw administratie en toegang tot de online omgeving van Exact. Zo kunt u altijd en overal de stand van zaken van uw boekhouding en tussentijdse cijfers inzien. Daarnaast voorzien we u van advies op het gebied van financiering, begrotingen en investeringen.

Dit doen wij om uw administratie op orde te houden

Uiteraard gaan wij in Bergen op Zoom proactief voor uw organisatie aan de slag om uw administratie te onderhouden. Hieronder een greep uit onze werkzaamheden:

  • Verzorgen van uw financiële administratie en btw-aangiften
  • Samenstellen van uw jaarrekening
  • Verzorgen van uw loonadministratie
  • Verstrekken van uw tussentijdse cijfers (ook online in te zien)
  • Realtime verwerking van uw boekhouding

Door toegang tot de Exact-software kunt u continu uw cijfers inzien. Hierbij ondersteunen wij u graag om de cijfers op juiste wijze te interpreteren. Uw kent uw actuele cijfers en creëert zo actueel inzicht in uw marges en budgetten.

Maak een afspraak op ons administratiekantoor

Graag bespreken we de mogelijkheden voor uw organisatie in een persoonlijk intakegesprek. Heeft u nog vragen over ons administratiekantoor in Bergen op Zoom, nabij Roosendaal? Of wilt u meer weten over ons juridisch advies of onze fiscale dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0164-661313. Wij vertellen u graag alles over onze diensten en de mogelijkheden voor uw organisatie.